Наші контакти(067) 933 99 33  Працюємо щодня з 10:00 до 20:00  
Моя локація Україна
УкраїнськоюРусский
Контакти
Дніпровул. Святослава Хороброго, 35пр. Героїв, 3бул. Слави, 45 (Сокіл-2)вул. Гулі Корольової, 9Апр. Д. Яворницького, 125бул. Слави, 2Д, ЖК "Салют"Київвул. Перемоги, 65-А, ЖК "Нивки Парк"ЖК "Місто квітів", вул. Тираспольська, 58Львіввул. Княгині Ольги, 100 БПавлоградвул. Центральна 59
Робочий час
Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Доставка щодня з 10:00 до 20:00 
Хліб і вино Конфіденційність
Політика конфіденційності
-Угода на обробку персональних даних

Ваша конфіденційність дуже значуща для нас. Особиста інформація, вказана Вами на Нашому Сайті при реєстрації використовується виключно у Ваших інтересах, тобто для того, щоб ми могли правильно виконати свої послуги перед Вами, що включає організацію виконання замовлення, інформування Вас про статус виконання замовлення, а також ¦враховувати Ваші потреби при наданні послуг надалі, включаючи інформування Вас через розсилки інформації про Нас – магазин (інтернет-магазин) «Хліб та Вино», акції, знижки, інше.
Така інформація не передається та не надається третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених законодавством України та цією Угодою. Лише частина цієї інформації може бути відображена в окремих випадках, передбачених «Злагодою з розсилкою».
Розміщуючи інформацію на даному Сайті Ви вносите персональні дані або, надаючи ці дані іншим шляхом, та/або, здійснюючи будь-які дії в рамках Сайту, та/або, використовуючи будь-яку частину Сайту, Ви даєте свою однозначну згоду з умовами цієї Угоди та даєте Компанії  ТОВ «АЛКОТРАФІК» право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані Користувача на умовах цієї Угоди.
Приймаючи Нашу Угоду Ви надали Нам право розкривати без обмеження терміну дії та території персональні дані, а також іншу інформацію третім сторонам, що надають послуги Нам, зокрема, але не виключно, оброблювальні заявки, платежі, доставка товару, посилки. Треті сторони можуть використовувати інформацію користувача лише у випадку, якщо вони надають послуги Нам і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги або відповідно до угоди з Нами.
При необхідності, Ви можете відключити розсилку будь-якої миті, видаливши з нашої бази Ваші контактні дані. Для цього в кожному листі, що отримується, є спеціальне посилання, на яке Вам необхідно клікнути відписатися від розсилки.
Також можна відписатися, зв'язавшись із нами на адресу електронної пошти zakaz@hlibvino.com.ua.

ЯКІ ВАШІ ДАНІ МИ ВИКОРИСТОВУЄМО: Ваші прізвище, ім'я, по батькові, e-mail (електронна пошта), номер телефону та адреса доставки. Зазначені Вами дані за жодних умов не передаються третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.
Обробка персональної інформації кожного клієнта здійснюється ТОВ «АЛКОТРАФІК» відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
Наш сайт використовує файли cookie, які дозволяють гостям нашого сайту краще дізнатися нас і отримувати максимально повну інформацію про нашу компанію. Відвідування вами нашого онлайн-сервісу означає, що ви підтверджуєте свою згоду на використання нами файлів cookie, а також їх отримання вами при нашій розсилці. Це дозволяє вам завжди залишатися в курсі останніх новинок, акцій та вигідних пропозицій саме для вас. Також Ми можемо збирати інформацію про Вашу IP-адресу.
Саме за допомогою збору цих даних ми аналізуємо дії відвідувачів та роботу сайту, з метою його оптимізації та покращення функціональних можливостей.
Ви завжди можете відмовитися від розсилки або встановити заборону використання файлів Cookie через переналаштування вашого персонального електронного пристрою.
СПОСОБИ ЗАХИСТУ ОСОБИСТІХ ДАНИХ:
Для захисту Вашої особистої інформації, вказаної на нашому сайті, ми використовуємо різні заходи безпеки: адміністративні, технічні та управлінські, в межах своїх реальних можливостей та відповідно до законодавства України. Але, з метою рекомендуємо Вам самим вжити всіх необхідних заходів безпеки під час перебування в Інтернеті. Наш веб-сайт захищений від несанкціонованого використання зазначеної Вами інформації, однак, ми не можемо дати гарантію, що наші запобіжні заходи попередять незаконний доступ до цієї інформації хакерів інших організацій. У тому випадку, якщо ця політика конфіденційності буде змінена, Ви зможете про це дізнатися, прочитавши інформацію на даній сторінці, або, в особливих випадках, на Ваш e-mail буде надіслано листа з повідомленням про зміни.
Якщо у вас виникли питання щодо організації конфіденційності персональних даних або Ви виявили зловживання даною інформацією, пишіть нам на e-mail: zakaz@hlibvino.com.ua.
У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення даної Політики конфіденційності та/або спірних питань, та/або питань, не врегульованих цією Політикою конфіденційності, остаточне рішення приймається ТОВ «Алкотраффік» та оскарженню не підлягає.
  Онлайн-сомелье
  Передзвоніть мені
  zakaz@hlibvino.com.ua   Messenger   Telegram   Viber