- Хліб і вино
- Вино
- Buccia Nera PA'RO Toscana Orange
Вино Buccia Nera PA'RO Toscana Orange біле сухе
шт.
Ціна613 ₴ 766 ₴
+30 бонусних ₴ при покупці цього товару
Наявність в магазинах:
- Дніпро 8 пляш
- вул. Святослава Хороброго, 354 пляш
- бул. Слави, 2Д, ЖК "Салют"4 пляш
- Київ 4 пляш
- ЖК "Місто квітів", вул. Тираспольська, 584 пляш
- Львів 6 пляш
- вул. Княгині Ольги, 100 Б6 пляш
- Павлоград 4 пляш
- вул. Центральна 594 пляш
22

це так зване "апельсинове вино" (також зване бурштиновим, рамато, мацерованим вином або вином, що контактує зі шкірою), і воно виробляється шляхом спільного бродіння соку та шкірки. Це техніка виноробства, яка поєднується із «мінімальним втручанням». Виноград, очищений від гребенів, мацерується на шкірці протягом усього спиртового бродіння, близько 4 тижнів. Колір інтенсивний золотий з відблисками, що прагнуть помаранчевого. Ви можете відчути інтенсивний букет, який нагадує трав'янисті аромати винограду Треб'яно та дуже стиглих жовтих фруктів, в основному жовтого персика. Прекрасно поєднується з напіввитриманими та блакитними сирами, білим м'ясом та лісовими грибами.
Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар