Наші контакти(067) 933 99 33  Працюємо щодня з 10:00 до 20:00  
Моя локація Львів
УкраїнськоюРусский
Контакти
Дніпровул. Святослава Хороброго, 35пр. Героїв, 3бул. Слави, 45 (Сокіл-2)вул. Гулі Корольової, 9Апр. Д. Яворницького, 125бул. Слави, 2Д, ЖК "Салют"Київвул. Перемоги, 65-А, ЖК "Нивки Парк"ЖК "Місто квітів", вул. Тираспольська, 58Львіввул. Княгині Ольги, 100 БПавлоградвул. Центральна 59
Робочий час
Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Доставка щодня з 10:00 до 20:00 
Італія Alturis 0,75 пляш Ціна 445 КупитиВласний імпорт
Нова Зеландія Aotearoa 0,75 пляш Ціна 360 КупитиАкція Власний імпорт
Іспанія Azagador 0,75 пляш Ціна 295 КупитиВласний імпорт
Іспанія Azagador 0,75 пляш Ціна 418 КупитиВласний імпорт

Вино – достаток брендів та марок

Вино заслужено стало одним із найпопулярніших напоїв. Пляшка гарного алкоголю легко зможе доповнити вечерю та чудово скрасить вечір у компанії близьких.
Але як вибрати та купити вино? Адже його асортимент величезний - різні сорти, колірні відтінки впливають на смакові якості. Сьогодні спробуємо із цим розібратися.

Обираємо вино: шість основних показників

Характеристики винних напоїв є досить багатоплановими. Непідготовленій людині складно на льоту підібрати саме той варіант, який відповідатиме її вподобанням.
Щоб вибір пав на потрібне вино, розкриємо детально кожен його аспект:
1. Вміст цукру. Каталог вин пропонує градацію за цим параметром від сухого до солодкого. У перший тип зовсім не додають цукор, через що пішла така назва. Існують проміжні варіанти – напівсухе та напівсолодке. Солодкість фахівці відносять до кількості залишкового цукру, який залишається в напої в процесі його виготовлення. Тут варто запам'ятати таке правило: у сухих варіантах весь цукор зброджується і перетворюється на спиртову масу. Солодкі марки мають залишковий цукор, що не бере участі в процесі. Ціна каталожного вина також залежить від сорту.
2. Кислотність. Це один із найважливіших параметрів. Кислотна складова додає гостроти напою, яка відчувається як легке поколювання язика. Часто використовують термін "збалансоване вино". Це означає, що кислота, солодкість та рівень таніну напою знаходяться в ідеальній гармонії.
3. Зміст спирту. Завдання алкоголю у вині зовсім не змусити людину п'яніти – він додає напою прянощі. У виноробстві прийнято середній обсяг спирту на рівні 10-15%. Кріплені варіанти (до 20%) часто називають жіночим коньяком. Більше алкоголю – триваліший післясмак.
4. У продажу є вибір легких та кріплених варіантів. Замовляючи вино онлайн, варто звернути на це увагу, щоб після доставки купівля не стала несподіванкою.
5. Рівень дубильних речовин. Танін - основний компонент, який прямо впливає на характеристики. Він дає гіркоту, терпкість і робить смак напою складнішим. Більшість таніну зосереджена в червоних сортах вин. Але якщо білий сорт напою провів більшу частину часу в дубовій ємності, він також здатний увібрати дубильні компоненти.
6. Тіло напою. Цей параметр відображає тип винограду, його походження та технологію подальшої обробки. Тіло прямо впливає на смак та вартість продукції. Перед тим, як купити напій, зверніть увагу на три класи: легкий, середній і повнотілий.
Обираючи вино з доставкою по Україні, клієнту складно визначити одразу всі описані характеристики. В інтернет-магазині «Хліб і Вино» надана вся необхідна інформація про кожну марку. Така повнота картини гарантує насолоду від процесу покупки.

Колір вина

Колір – це перший параметр, на який ми звертаємо увагу перед дегустацією. Тон досвідченому сомельє може сказати багато про що, починаючи від регіону, вартості і закінчуючи витримкою продукту.
Основними у продажу прийнято вважати такі кольори:
● білий – налічує понад 10 відтінків, серед яких шампань, мускат, шардоні та інші;
● рожевий – від світлих тонів до насичених;
● класичні червоні.
Вибираючи вино по інтернету, враховуйте ваші смакові побажання – колір напою впливає на ці фактори. Підібрати та купити правильний варіант допоможе система сортування продукції на сайті.

Як зберігати куплене в магазині вино

Оптимальна температура сухої винної продукції становить 10-14 градусів. Для десертних вин допускається межа 16 градусів. Критично важливо виключити влучення прямих сонячних променів – від цього товар може швидко зіпсуватися.
У холодильнику можна зберігати лише відкриті вина, але не більше ніж 5 днів (червоні), 3 днів (білі). Ігристі напої швидко видихаються, тому термін їх вживання не більше 1-2 днів. Пляшки варто розміщувати горизонтально та подбати про відсутність вібрації на полицях.

Асортименти якісного вина від «Хліб і Вино»

У нас можна придбати вишукані напої від світових виноробів. На сайті представлений великий вибір вин у Києві. «Хліб і Вино» – це поєднання доступної ціни та різноманітності товарів. Ми дбаємо про наших клієнтів та пропонуємо якісний сервіс кожному відвідувачу.
Замовити та купити вино можна в режимі онлайн. Лінійка продукції та ціни описані в каталозі маркету. Працює доставка до інших регіонів країни. «Хліб і Вино» – гарантія якості від найкращих виробників Європи та Америки.
 
  Онлайн-сомелье
  Передзвоніть мені
  zakaz@hlibvino.com.ua   Messenger   Telegram   Viber