Наші контакти(067) 933 99 33  Працюємо щодня з 10:00 до 20:00  
Моя локація Львів
УкраїнськоюРусский
Контакти
Дніпровул. Святослава Хороброго, 35пр. Героїв, 3бул. Слави, 45 (Сокіл-2)вул. Гулі Корольової, 9Апр. Д. Яворницького, 125бул. Слави, 2Д, ЖК "Салют"Київвул. Перемоги, 65-А, ЖК "Нивки Парк"ЖК "Місто квітів", вул. Тираспольська, 58Львіввул. Княгині Ольги, 100 БПавлоградвул. Центральна 59
Робочий час
Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Доставка щодня з 10:00 до 20:00 

Пиво, сидр та слабоалкогольні напої

Пиво - популярний напій давнини

Пиво сміливо можна віднести до найдавніших напоїв у світі. Історики стверджують, ще жителі Стародавнього Єгипту із задоволенням куштували пінний напій. Поряд з квасом, воно чудово втамовує спрагу, з першого холодного ковтка дарує відчуття свіжості. З тих давніх-давен метод виготовлення зазнав безліч змін, що позначилося на смаковому та сортовому різномаїтті. Сьогодні кожен може купити пиво, враховуючи свої вподобання - від м'якого, з медовим післясмаком, до більш насиченого солодового елю.
 
Світле чи темне, у пляшці чи банці – легко купити те, що до вподоби саме вам. У світі налічується більше сотень видів із різною вартістю. Ми надаємо чудову можливість замовити добірне пиво в Україні онлайн від провідних пивоварень та світових торгових марок за вигідною ціною. А щоб вибір був цікавішим, смакування напою приносило лише позитивні емоції, пропонуємо більше дізнатися про ароматне пиво.

Пиво: від виготовлення до популярних сортів

Традиційна рецептура пива незмінна, вона включає всього чотири основні інгредієнти:
1. Солод. Використовується метод солодіння ячмінного зерна. Завдяки замочуванню воно набухає, крохмаль перетворюється на солодові цукри, необхідні для бродіння.
2. Вода. У технології пивоваріння розподіляють за рівнем солей, складом. Так, щоб отримати один сорт пива, використовують воду з високою концентрацією солей, при варінні іншого з низькою.
3. Хміль. Шишки знаменитої рослини, до складу якої входить понад 200 речовин, надають пиву той гіркуватий смак, насиченість, запашний аромат, піноутворення.
4. Дріжджі. Застосовують спеціально виведені пивні дріжджі, яких немає у природі. Є два типи - верхові та низові, які використовують при виробництві різних сортів.
 
Для виготовлення може бути використаний не тільки ячмінь. Часто основою є кукурудза, пшениця, рис, жито, овес. Завдяки правильному підбору води та співвідношенню інгредієнтів, споживачеві представляються різноманітні типи пива, що вміщують алкоголь у тій чи іншій пропорції та мають різну калорійність. Для тих, хто бажає розширити смакову карту, пивоварні готують безліч рецептур. Серед асортименту представлені оригінальні варіанти, наприклад, шоколадне, фруктове або крафтове карамельне пиво, ціна на яке може бути вищою.
 
 
 

Технологія виробництва

Пити пиво подвійно приємніше, коли знаєш секрети приготування. І поки що замовляєте пиво онлайн для себе та друзів, з доставкою за привабливою ціною, є можливість «заглянути в пивоварню». Виробництво складається з кількох етапів:
1. Підробіток солоду. Пророщування, сушка/жарка. Ступінь обсмажування визначає відтінок – темних або світлих тонів. Велике просушування сприяє більшій карамелізації цукру в зерні.
2. Затирання сусла. Змішування з водою подрібненого солоду. Складний процес із витримкою температури та тимчасовими паузами.
3. Фільтрування затору. Затор (підроблена зерносуміш) переганяється у фільтр. Процедура сприяє осадженню твердих частинок, одержанню очищеного рідкого сусла.
4. Варіння сусла. Триває 2-3 години. Додається необхідна порція хмелю.
5. Бродіння. Дріжджові культури переробляють цукру на спирт.
6. Дозрівання. Молоде нефільтроване пиво, яке вийшло на попередньому етапі, залишається на дозрівання терміном у пару місяців. Цей метод не застосовується для сортів пшеничних.
7. Фільтрування. Фільтрування робить продукт чистим та прозорим.
У деяких випадках можуть пастеризувати пиво, що забезпечує тривале зберігання. Переважна частина пива проходить процедуру пастеризації.

Асортимент сучасного пива

Світовий ринок переповнений сортами. До найпопулярніших у Європі відносять два види пива:
1. Ель (Ale) – верхнього бродіння. Має хмелеву гіркуватість, насичений аромат, міцність. Кольори переважають чорні, вигляд мутний. Пляшка гарного елю ідеально підійде любителям крафтового пива з великим смаковим спектром.
2. Лагер (Lager) – низового бродіння. Легке, м'яке, що має свіжий і солодкуватий смак.
Коли ви захочете купити пиво через інтернет або завітайте до пивного магазину, в асортименті переважно зустрічатиметься Lager Beer. Саме цей тип займає значну частку ринку в Україні.

Інтернет-магазин «Хліб і Вино»: пиво з різних точок світу онлайн

Бажаєте замовити пиво, не виходячи з дому? Скористайтеся послугами інтернет-магазину "Хліб і Вино". Вартість та асортимент у нашому прайсі приємно здивує. На вітрині представлений великий вибір продукції відмінної якості - напої та супутній товар до них. Отримати пиво з доставкою просто:
● зробіть вибір із каталогу;
● оформіть покупку на сайті;
● Виберіть спосіб отримання замовлення.
Вже зовсім скоро чекайте на кур'єра в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України.
 
  Онлайн-сомелье
  Передзвоніть мені
  zakaz@hlibvino.com.ua   Messenger   Telegram   Viber